Yucca Vera Extract

Маскира миризми, грижа за кожата
● Без риск

Какво е Yucca Vera Extract?

Yucca Vera Extract е козметична съставка с функция: маскира миризми, грижа за кожата. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: YUCCA VERA EXTRACT CAS 90147-57-2

Продукти в Savly с Yucca Vera Extract (1)

Често задавани въпроси

Какво е Yucca Vera Extract?

Yucca Vera Extract е козметична съставка с функция: маскира миризми, грижа за кожата.

Безопасна ли е съставката Yucca Vera Extract?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Yucca Vera Extract?

В Savly има 1 продукта с Yucca Vera Extract: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Yucca Vera Extract в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan