Wrightia Tinctoria Leaf Oil

Антимикробен, против пърхот, грижа за косата
● Без риск

Какво е Wrightia Tinctoria Leaf Oil?

Wrightia Tinctoria Leaf Oil е козметична съставка с функция: антимикробен, против пърхот, грижа за косата. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: WRIGHTIA TINCTORIA LEAF OIL

Продукти в Savly с Wrightia Tinctoria Leaf Oil (1)

Често задавани въпроси

Какво е Wrightia Tinctoria Leaf Oil?

Wrightia Tinctoria Leaf Oil е козметична съставка с функция: антимикробен, против пърхот, грижа за косата.

Безопасна ли е съставката Wrightia Tinctoria Leaf Oil?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Wrightia Tinctoria Leaf Oil?

В Savly има 1 продукта с Wrightia Tinctoria Leaf Oil: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Wrightia Tinctoria Leaf Oil в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan