Wheat Germ Glycerides

Омекотител, възстановява мазнините на кожата, грижа за кожата
● Без риск

Какво е Wheat Germ Glycerides?

Wheat Germ Glycerides е козметична съставка с функция: омекотител, възстановява мазнините на кожата, грижа за кожата. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: WHEAT GERM GLYCERIDES CAS 68990-07-8

Продукти в Savly с Wheat Germ Glycerides (1)

Често задавани въпроси

Какво е Wheat Germ Glycerides?

Wheat Germ Glycerides е козметична съставка с функция: омекотител, възстановява мазнините на кожата, грижа за кожата.

Безопасна ли е съставката Wheat Germ Glycerides?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Wheat Germ Glycerides?

В Savly има 1 продукта с Wheat Germ Glycerides: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Wheat Germ Glycerides в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan