Valeriana Officinalis Root Extract*

Грижа за кожата
● Без риск

Какво е Valeriana Officinalis Root Extract*?

Valeriana Officinalis Root Extract* е козметична съставка с функция: грижа за кожата. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: VALERIANA OFFICINALIS ROOT EXTRACT CAS 8057-49-6

Продукти в Savly с Valeriana Officinalis Root Extract* (1)

Често задавани въпроси

Какво е Valeriana Officinalis Root Extract*?

Valeriana Officinalis Root Extract* е козметична съставка с функция: грижа за кожата.

Безопасна ли е съставката Valeriana Officinalis Root Extract*?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Valeriana Officinalis Root Extract*?

В Savly има 1 продукта с Valeriana Officinalis Root Extract*: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Valeriana Officinalis Root Extract* в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan