Undecyl Alcohol

Против омазняване, омекотител, сгъстител
● Без риск

Какво е Undecyl Alcohol?

Undecyl Alcohol е козметична съставка с функция: против омазняване, омекотител, сгъстител. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: UNDECYL ALCOHOL CAS 112-42-5

Продукти в Savly с Undecyl Alcohol (2)

Често задавани въпроси

Какво е Undecyl Alcohol?

Undecyl Alcohol е козметична съставка с функция: против омазняване, омекотител, сгъстител.

Безопасна ли е съставката Undecyl Alcohol?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Undecyl Alcohol?

В Savly има 2 продукта с Undecyl Alcohol: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Undecyl Alcohol в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan