Tridecyl Cocoate

Омекотител, грижа за кожата
● Без риск

Какво е Tridecyl Cocoate?

Tridecyl Cocoate е козметична съставка с функция: омекотител, грижа за кожата. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: TRIDECYL COCOATE

Продукти в Savly с Tridecyl Cocoate (1)

Често задавани въпроси

Какво е Tridecyl Cocoate?

Tridecyl Cocoate е козметична съставка с функция: омекотител, грижа за кожата.

Безопасна ли е съставката Tridecyl Cocoate?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Tridecyl Cocoate?

В Savly има 1 продукта с Tridecyl Cocoate: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Tridecyl Cocoate в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan