Tocopherol Phosphate

Сърфактант, почистващ, емулгатор
● Без риск

Какво е Tocopherol Phosphate?

Tocopherol Phosphate е козметична съставка с функция: сърфактант, почистващ, емулгатор. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: TOCOPHERYL PHOSPHATE CAS 425429-22-7

Продукти в Savly с Tocopherol Phosphate (3)

Често задавани въпроси

Какво е Tocopherol Phosphate?

Tocopherol Phosphate е козметична съставка с функция: сърфактант, почистващ, емулгатор.

Безопасна ли е съставката Tocopherol Phosphate?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Tocopherol Phosphate?

В Savly има 3 продукта с Tocopherol Phosphate: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Tocopherol Phosphate в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan