Thymus Vulgaris (Thyme) Leaf Oil

Консервант, антимикробен, антиоксидант
● Без риск

Какво е Thymus Vulgaris (Thyme) Leaf Oil?

Thymus Vulgaris (Thyme) Leaf Oil е козметична съставка с функция: консервант, антимикробен, антиоксидант. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: THYMUS VULGARIS LEAF OIL CAS 84929-51-1

Продукти в Savly с Thymus Vulgaris (Thyme) Leaf Oil (1)

Често задавани въпроси

Какво е Thymus Vulgaris (Thyme) Leaf Oil?

Thymus Vulgaris (Thyme) Leaf Oil е козметична съставка с функция: консервант, антимикробен, антиоксидант.

Безопасна ли е съставката Thymus Vulgaris (Thyme) Leaf Oil?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Thymus Vulgaris (Thyme) Leaf Oil?

В Savly има 1 продукта с Thymus Vulgaris (Thyme) Leaf Oil: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Thymus Vulgaris (Thyme) Leaf Oil в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan