Tambourissa Trichophylla Leaf Extract

Грижа за кожата
● Без риск

Какво е Tambourissa Trichophylla Leaf Extract?

Tambourissa Trichophylla Leaf Extract е козметична съставка с функция: грижа за кожата. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: TAMBOURISSA TRICHOPHYLLA LEAF EXTRACT CAS 342806-97-7

Продукти в Savly с Tambourissa Trichophylla Leaf Extract (1)

Често задавани въпроси

Какво е Tambourissa Trichophylla Leaf Extract?

Tambourissa Trichophylla Leaf Extract е козметична съставка с функция: грижа за кожата.

Безопасна ли е съставката Tambourissa Trichophylla Leaf Extract?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Tambourissa Trichophylla Leaf Extract?

В Savly има 1 продукта с Tambourissa Trichophylla Leaf Extract: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Tambourissa Trichophylla Leaf Extract в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan