Tamarindus Indica Extract

Ексфолиант, изглаждащ
● Без риск

Какво е Tamarindus Indica Extract?

Tamarindus Indica Extract е козметична съставка с функция: ексфолиант, изглаждащ. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: TAMARINDUS INDICA EXTRACT CAS 84961-62-6

Продукти в Savly с Tamarindus Indica Extract (1)

Често задавани въпроси

Какво е Tamarindus Indica Extract?

Tamarindus Indica Extract е козметична съставка с функция: ексфолиант, изглаждащ.

Безопасна ли е съставката Tamarindus Indica Extract?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Tamarindus Indica Extract?

В Savly има 1 продукта с Tamarindus Indica Extract: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Tamarindus Indica Extract в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan