Stearamine Oxide

Сърфактант, почистващ, пенообразувател
● Без риск

Какво е Stearamine Oxide?

Stearamine Oxide е козметична съставка с функция: сърфактант, почистващ, пенообразувател. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: STEARAMINE OXIDE CAS 2571-88-2

Продукти в Savly с Stearamine Oxide (1)

Често задавани въпроси

Какво е Stearamine Oxide?

Stearamine Oxide е козметична съставка с функция: сърфактант, почистващ, пенообразувател.

Безопасна ли е съставката Stearamine Oxide?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Stearamine Oxide?

В Savly има 1 продукта с Stearamine Oxide: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Stearamine Oxide в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan