Schizophyllan

Овлажнител
● Без риск

Какво е Schizophyllan?

Schizophyllan е козметична съставка с функция: овлажнител. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: SCHIZOPHYLLAN CAS 9050-67-3

Продукти в Savly с Schizophyllan (2)

Често задавани въпроси

Какво е Schizophyllan?

Schizophyllan е козметична съставка с функция: овлажнител.

Безопасна ли е съставката Schizophyllan?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Schizophyllan?

В Savly има 2 продукта с Schizophyllan: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Schizophyllan в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan