Rosin

Сгъстител, филмообразуващ, свързващ
● Без риск

Какво е Rosin?

Rosin е козметична съставка с функция: сгъстител, филмообразуващ, свързващ. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: ROSIN CAS 8050-09-7

Продукти в Savly с Rosin (1)

Често задавани въпроси

Какво е Rosin?

Rosin е козметична съставка с функция: сгъстител, филмообразуващ, свързващ.

Безопасна ли е съставката Rosin?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Rosin?

В Savly има 1 продукта с Rosin: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Rosin в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan