Prunus Persica Leaf Extract

Овлажнител, омекотител, грижа за кожата
● Без риск

Какво е Prunus Persica Leaf Extract?

Prunus Persica Leaf Extract е козметична съставка с функция: овлажнител, омекотител, грижа за кожата. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: PRUNUS PERSICA LEAF EXTRACT CAS 84012-34-0

Продукти в Savly с Prunus Persica Leaf Extract (4)

Често задавани въпроси

Какво е Prunus Persica Leaf Extract?

Prunus Persica Leaf Extract е козметична съставка с функция: овлажнител, омекотител, грижа за кожата.

Безопасна ли е съставката Prunus Persica Leaf Extract?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Prunus Persica Leaf Extract?

В Savly има 4 продукта с Prunus Persica Leaf Extract: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Prunus Persica Leaf Extract в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan