Propylene Glycol Alginate

Сгъстител, свързващ
● Без риск

Какво е Propylene Glycol Alginate?

Propylene Glycol Alginate е козметична съставка с функция: сгъстител, свързващ. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: PROPYLENE GLYCOL ALGINATE CAS 9005-37-2

Продукти в Savly с Propylene Glycol Alginate (1)

Често задавани въпроси

Какво е Propylene Glycol Alginate?

Propylene Glycol Alginate е козметична съставка с функция: сгъстител, свързващ.

Безопасна ли е съставката Propylene Glycol Alginate?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Propylene Glycol Alginate?

В Savly има 1 продукта с Propylene Glycol Alginate: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Propylene Glycol Alginate в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan