Potassium Methoxysalicylate

Избелващ
● Без риск

Какво е Potassium Methoxysalicylate?

Potassium Methoxysalicylate е козметична съставка с функция: избелващ. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: POTASSIUM METHOXYSALICYLATE CAS 152312-71-5

Продукти в Savly с Potassium Methoxysalicylate (2)

Често задавани въпроси

Какво е Potassium Methoxysalicylate?

Potassium Methoxysalicylate е козметична съставка с функция: избелващ.

Безопасна ли е съставката Potassium Methoxysalicylate?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Potassium Methoxysalicylate?

В Savly има 2 продукта с Potassium Methoxysalicylate: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Potassium Methoxysalicylate в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan