Polyglyceryl-3 Laurate

Емулгатор
● Без риск

Какво е Polyglyceryl-3 Laurate?

Polyglyceryl-3 Laurate е козметична съставка с функция: емулгатор. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: POLYGLYCERYL-3 LAURATE CAS 51033-31-9

Продукти в Savly с Polyglyceryl-3 Laurate (1)

Често задавани въпроси

Какво е Polyglyceryl-3 Laurate?

Polyglyceryl-3 Laurate е козметична съставка с функция: емулгатор.

Безопасна ли е съставката Polyglyceryl-3 Laurate?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Polyglyceryl-3 Laurate?

В Savly има 1 продукта с Polyglyceryl-3 Laurate: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Polyglyceryl-3 Laurate в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan