Polyglyceryl-2 Laurate

Емулгатор
● Без риск

Какво е Polyglyceryl-2 Laurate?

Polyglyceryl-2 Laurate е козметична съставка с функция: емулгатор. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: POLYGLYCERYL-2 LAURATE CAS 96499-68-2

Продукти в Savly с Polyglyceryl-2 Laurate (1)

Често задавани въпроси

Какво е Polyglyceryl-2 Laurate?

Polyglyceryl-2 Laurate е козметична съставка с функция: емулгатор.

Безопасна ли е съставката Polyglyceryl-2 Laurate?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Polyglyceryl-2 Laurate?

В Savly има 1 продукта с Polyglyceryl-2 Laurate: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Polyglyceryl-2 Laurate в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan