Pisum Sativum (Pea) Sprout Extract

Грижа за кожата
● Без риск

Какво е Pisum Sativum (Pea) Sprout Extract?

Pisum Sativum (Pea) Sprout Extract е козметична съставка с функция: грижа за кожата. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: PISUM SATIVUM SPROUT EXTRACT

Продукти в Savly с Pisum Sativum (Pea) Sprout Extract (2)

Често задавани въпроси

Какво е Pisum Sativum (Pea) Sprout Extract?

Pisum Sativum (Pea) Sprout Extract е козметична съставка с функция: грижа за кожата.

Безопасна ли е съставката Pisum Sativum (Pea) Sprout Extract?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Pisum Sativum (Pea) Sprout Extract?

В Savly има 2 продукта с Pisum Sativum (Pea) Sprout Extract: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Pisum Sativum (Pea) Sprout Extract в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan