Pinus Sylvestris Cone Extract

Аромат, маскира миризми
● Нисък риск · с ограничения в ЕС

Какво е Pinus Sylvestris Cone Extract?

Pinus Sylvestris Cone Extract е козметична съставка с функция: аромат, маскира миризми. По регулацията на ЕС е с нисък риск (с ограничения в ЕС).

INCI: PINUS SYLVESTRIS CONE EXTRACT Приложение III на Регламент 1223/2009 CAS 84012-35-1

Защо е за внимание

Разрешено в ЕС само при условия (Приложение III на Регламент 1223/2009): горна граница на количеството, само в определени продукти или с предупреждение на етикета.

Продукти в Savly с Pinus Sylvestris Cone Extract (1)

Често задавани въпроси

Какво е Pinus Sylvestris Cone Extract?

Pinus Sylvestris Cone Extract е козметична съставка с функция: аромат, маскира миризми.

Безопасна ли е съставката Pinus Sylvestris Cone Extract?

Нисък риск. Разрешено в ЕС само при условия (Приложение III на Регламент 1223/2009): горна граница на количеството, само в определени продукти или с предупреждение на етикета.

В кои продукти има Pinus Sylvestris Cone Extract?

В Savly има 1 продукта с Pinus Sylvestris Cone Extract: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Pinus Sylvestris Cone Extract в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan