Pinus Sylvestris (Pine) Bark Extract

Тонизиращ, аромат
● Нисък риск · с ограничения в ЕС

Какво е Pinus Sylvestris (Pine) Bark Extract?

Pinus Sylvestris (Pine) Bark Extract е козметична съставка с функция: тонизиращ, аромат. По регулацията на ЕС е с нисък риск (с ограничения в ЕС).

INCI: PINUS SYLVESTRIS BARK EXTRACT Приложение III на Регламент 1223/2009 CAS 84012-35-1

Защо е за внимание

Разрешено в ЕС само при условия (Приложение III на Регламент 1223/2009): горна граница на количеството, само в определени продукти или с предупреждение на етикета.

Продукти в Savly с Pinus Sylvestris (Pine) Bark Extract (4)

Често задавани въпроси

Какво е Pinus Sylvestris (Pine) Bark Extract?

Pinus Sylvestris (Pine) Bark Extract е козметична съставка с функция: тонизиращ, аромат.

Безопасна ли е съставката Pinus Sylvestris (Pine) Bark Extract?

Нисък риск. Разрешено в ЕС само при условия (Приложение III на Регламент 1223/2009): горна граница на количеството, само в определени продукти или с предупреждение на етикета.

В кои продукти има Pinus Sylvestris (Pine) Bark Extract?

В Savly има 4 продукта с Pinus Sylvestris (Pine) Bark Extract: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Pinus Sylvestris (Pine) Bark Extract в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan