Phaeodactylum Tricornutum Extract

Овлажнител, успокояващ
● Без риск

Какво е Phaeodactylum Tricornutum Extract?

Phaeodactylum Tricornutum Extract е козметична съставка с функция: овлажнител, успокояващ. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: PHAEODACTYLUM TRICORNUTUM EXTRACT

Продукти в Savly с Phaeodactylum Tricornutum Extract (1)

Често задавани въпроси

Какво е Phaeodactylum Tricornutum Extract?

Phaeodactylum Tricornutum Extract е козметична съставка с функция: овлажнител, успокояващ.

Безопасна ли е съставката Phaeodactylum Tricornutum Extract?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Phaeodactylum Tricornutum Extract?

В Savly има 1 продукта с Phaeodactylum Tricornutum Extract: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Phaeodactylum Tricornutum Extract в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan