Perilla Ocymoides Seed Oil

Грижа за кожата
● Без риск

Какво е Perilla Ocymoides Seed Oil?

Perilla Ocymoides Seed Oil е козметична съставка с функция: грижа за кожата. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: PERILLA OCYMOIDES SEED OIL CAS 90082-61-4

Продукти в Savly с Perilla Ocymoides Seed Oil (2)

Често задавани въпроси

Какво е Perilla Ocymoides Seed Oil?

Perilla Ocymoides Seed Oil е козметична съставка с функция: грижа за кожата.

Безопасна ли е съставката Perilla Ocymoides Seed Oil?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Perilla Ocymoides Seed Oil?

В Savly има 2 продукта с Perilla Ocymoides Seed Oil: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Perilla Ocymoides Seed Oil в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan