Pentaerythrityl

Овлажнител, грижа за кожата
● Без риск

Какво е Pentaerythrityl?

Pentaerythrityl е козметична съставка с функция: овлажнител, грижа за кожата. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: PENTAERYTHRITOL CAS 115-77-5

Продукти в Savly с Pentaerythrityl (1)

Често задавани въпроси

Какво е Pentaerythrityl?

Pentaerythrityl е козметична съставка с функция: овлажнител, грижа за кожата.

Безопасна ли е съставката Pentaerythrityl?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Pentaerythrityl?

В Savly има 1 продукта с Pentaerythrityl: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Pentaerythrityl в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan