PEG-8 Stearate

Сърфактант, емулгатор, овлажнител
● Без риск

Какво е PEG-8 Stearate?

Емулгатор, който помага за свързването на масла и вода. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: PEG-8 STEARATE CAS 9004-99-3

Продукти в Savly с PEG-8 Stearate (6)

Често задавани въпроси

Какво е PEG-8 Stearate?

PEG-8 Stearate е козметична съставка с функция: сърфактант, емулгатор, овлажнител. Емулгатор, който помага за свързването на масла и вода.

Безопасна ли е съставката PEG-8 Stearate?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има PEG-8 Stearate?

В Savly има 6 продукта с PEG-8 Stearate: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж PEG-8 Stearate в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan