Peg-450

Стабилизатор на емулсията, свързващ, разтворител
● Без риск

Какво е Peg-450?

Peg-450 е козметична съставка с функция: стабилизатор на емулсията, свързващ, разтворител. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: PEG-450 CAS 25322-68-3

Продукти в Savly с Peg-450 (1)

Често задавани въпроси

Какво е Peg-450?

Peg-450 е козметична съставка с функция: стабилизатор на емулсията, свързващ, разтворител.

Безопасна ли е съставката Peg-450?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Peg-450?

В Savly има 1 продукта с Peg-450: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Peg-450 в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan