Peg-45

Овлажнител, свързващ, разтворител
● Без риск

Какво е Peg-45?

Peg-45 е козметична съставка с функция: овлажнител, свързващ, разтворител. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: PEG-45 CAS 25322-68-3

Продукти в Savly с Peg-45 (1)

Често задавани въпроси

Какво е Peg-45?

Peg-45 е козметична съставка с функция: овлажнител, свързващ, разтворител.

Безопасна ли е съставката Peg-45?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Peg-45?

В Savly има 1 продукта с Peg-45: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Peg-45 в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan