PEG-40 Sorbitan Peroleate

Сърфактант, емулгатор
● Без риск

Какво е PEG-40 Sorbitan Peroleate?

PEG-40 Sorbitan Peroleate е козметична съставка с функция: сърфактант, емулгатор. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: PEG-40 SORBITAN PEROLEATE

Продукти в Savly с PEG-40 Sorbitan Peroleate (1)

Често задавани въпроси

Какво е PEG-40 Sorbitan Peroleate?

PEG-40 Sorbitan Peroleate е козметична съставка с функция: сърфактант, емулгатор.

Безопасна ли е съставката PEG-40 Sorbitan Peroleate?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има PEG-40 Sorbitan Peroleate?

В Savly има 1 продукта с PEG-40 Sorbitan Peroleate: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж PEG-40 Sorbitan Peroleate в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan