Peg-200

Овлажнител, разтворител
● Без риск

Какво е Peg-200?

Peg-200 е козметична съставка с функция: овлажнител, разтворител. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: PEG-200 CAS 25322-68-3

Продукти в Savly с Peg-200 (1)

Често задавани въпроси

Какво е Peg-200?

Peg-200 е козметична съставка с функция: овлажнител, разтворител.

Безопасна ли е съставката Peg-200?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Peg-200?

В Savly има 1 продукта с Peg-200: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Peg-200 в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan