PEG-20 Sorbitan Isostearate

Сърфактант, емулгатор
● Без риск

Какво е PEG-20 Sorbitan Isostearate?

PEG-20 Sorbitan Isostearate е козметична съставка с функция: сърфактант, емулгатор. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: PEG-20 SORBITAN ISOSTEARATE CAS 66794-58-9

Продукти в Savly с PEG-20 Sorbitan Isostearate (2)

Често задавани въпроси

Какво е PEG-20 Sorbitan Isostearate?

PEG-20 Sorbitan Isostearate е козметична съставка с функция: сърфактант, емулгатор.

Безопасна ли е съставката PEG-20 Sorbitan Isostearate?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има PEG-20 Sorbitan Isostearate?

В Savly има 2 продукта с PEG-20 Sorbitan Isostearate: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж PEG-20 Sorbitan Isostearate в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan