PEG-13 Sunflower Glycerides

Емулгатор, омекотител
● Без риск

Какво е PEG-13 Sunflower Glycerides?

PEG-13 Sunflower Glycerides е козметична съставка с функция: емулгатор, омекотител. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: PEG-13 SUNFLOWER GLYCERIDES CAS 70377-91-2

Продукти в Savly с PEG-13 Sunflower Glycerides (1)

Често задавани въпроси

Какво е PEG-13 Sunflower Glycerides?

PEG-13 Sunflower Glycerides е козметична съставка с функция: емулгатор, омекотител.

Безопасна ли е съставката PEG-13 Sunflower Glycerides?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има PEG-13 Sunflower Glycerides?

В Savly има 1 продукта с PEG-13 Sunflower Glycerides: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж PEG-13 Sunflower Glycerides в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan