PEG-10 Rapeseed Sterol

Сърфактант, почистващ, емулгатор
● Без риск

Какво е PEG-10 Rapeseed Sterol?

PEG-10 Rapeseed Sterol е козметична съставка с функция: сърфактант, почистващ, емулгатор. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: PEG-10 RAPESEED STEROL

Продукти в Savly с PEG-10 Rapeseed Sterol (1)

Често задавани въпроси

Какво е PEG-10 Rapeseed Sterol?

PEG-10 Rapeseed Sterol е козметична съставка с функция: сърфактант, почистващ, емулгатор.

Безопасна ли е съставката PEG-10 Rapeseed Sterol?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има PEG-10 Rapeseed Sterol?

В Savly има 1 продукта с PEG-10 Rapeseed Sterol: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж PEG-10 Rapeseed Sterol в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan