Olive Oil Glycereth-8 Esters

Емулгатор, омекотител
● Без риск

Какво е Olive Oil Glycereth-8 Esters?

Olive Oil Glycereth-8 Esters е козметична съставка с функция: емулгатор, омекотител. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: OLIVE OIL GLYCERETH-8 ESTERS

Продукти в Savly с Olive Oil Glycereth-8 Esters (1)

Често задавани въпроси

Какво е Olive Oil Glycereth-8 Esters?

Olive Oil Glycereth-8 Esters е козметична съставка с функция: емулгатор, омекотител.

Безопасна ли е съставката Olive Oil Glycereth-8 Esters?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Olive Oil Glycereth-8 Esters?

В Savly има 1 продукта с Olive Oil Glycereth-8 Esters: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Olive Oil Glycereth-8 Esters в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan