Nymphaea Lotus Root Extract

Стягащ
● Без риск

Какво е Nymphaea Lotus Root Extract?

Nymphaea Lotus Root Extract е козметична съставка с функция: стягащ. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: NYMPHAEA LOTUS ROOT EXTRACT CAS 91723-04-5

Продукти в Savly с Nymphaea Lotus Root Extract (2)

Често задавани въпроси

Какво е Nymphaea Lotus Root Extract?

Nymphaea Lotus Root Extract е козметична съставка с функция: стягащ.

Безопасна ли е съставката Nymphaea Lotus Root Extract?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Nymphaea Lotus Root Extract?

В Savly има 2 продукта с Nymphaea Lotus Root Extract: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Nymphaea Lotus Root Extract в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan