Nymphaea Alba Root Extract

Грижа за кожата
● Без риск

Какво е Nymphaea Alba Root Extract?

Nymphaea Alba Root Extract е козметична съставка с функция: грижа за кожата. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: NYMPHAEA ALBA ROOT EXTRACT CAS 84696-27-5

Продукти в Savly с Nymphaea Alba Root Extract (3)

Често задавани въпроси

Какво е Nymphaea Alba Root Extract?

Nymphaea Alba Root Extract е козметична съставка с функция: грижа за кожата.

Безопасна ли е съставката Nymphaea Alba Root Extract?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Nymphaea Alba Root Extract?

В Savly има 3 продукта с Nymphaea Alba Root Extract: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Nymphaea Alba Root Extract в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan