Nopyl Acetate

Маскира миризми
● Без риск

Какво е Nopyl Acetate?

Nopyl Acetate е козметична съставка с функция: маскира миризми. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: NOPYL ACETATE CAS 128-51-8

Продукти в Savly с Nopyl Acetate (3)

Често задавани въпроси

Какво е Nopyl Acetate?

Nopyl Acetate е козметична съставка с функция: маскира миризми.

Безопасна ли е съставката Nopyl Acetate?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Nopyl Acetate?

В Savly има 3 продукта с Nopyl Acetate: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Nopyl Acetate в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan