Myrothamnus Flabellifolia Leaf/Stem Extract

Овлажнител, грижа за кожата
● Без риск

Какво е Myrothamnus Flabellifolia Leaf/Stem Extract?

Myrothamnus Flabellifolia Leaf/Stem Extract е козметична съставка с функция: овлажнител, грижа за кожата. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: MYROTHAMNUS FLABELLIFOLIA LEAF/STEM EXTRACT

Продукти в Savly с Myrothamnus Flabellifolia Leaf/Stem Extract (1)

Често задавани въпроси

Какво е Myrothamnus Flabellifolia Leaf/Stem Extract?

Myrothamnus Flabellifolia Leaf/Stem Extract е козметична съставка с функция: овлажнител, грижа за кожата.

Безопасна ли е съставката Myrothamnus Flabellifolia Leaf/Stem Extract?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Myrothamnus Flabellifolia Leaf/Stem Extract?

В Savly има 1 продукта с Myrothamnus Flabellifolia Leaf/Stem Extract: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Myrothamnus Flabellifolia Leaf/Stem Extract в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan