Myrothamnus Flabellifolia Extract

Овлажнител
● Без риск

Какво е Myrothamnus Flabellifolia Extract?

Myrothamnus Flabellifolia Extract е козметична съставка с функция: овлажнител. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: MYROTHAMNUS FLABELLIFOLIA EXTRACT

Продукти в Savly с Myrothamnus Flabellifolia Extract (1)

Често задавани въпроси

Какво е Myrothamnus Flabellifolia Extract?

Myrothamnus Flabellifolia Extract е козметична съставка с функция: овлажнител.

Безопасна ли е съставката Myrothamnus Flabellifolia Extract?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Myrothamnus Flabellifolia Extract?

В Savly има 1 продукта с Myrothamnus Flabellifolia Extract: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Myrothamnus Flabellifolia Extract в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan