Myristyl Pca

Грижа за кожата
● Без риск

Какво е Myristyl Pca?

Myristyl Pca е козметична съставка с функция: грижа за кожата. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: MYRISTYL PCA CAS 37673-27-1

Продукти в Savly с Myristyl Pca (1)

Често задавани въпроси

Какво е Myristyl Pca?

Myristyl Pca е козметична съставка с функция: грижа за кожата.

Безопасна ли е съставката Myristyl Pca?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Myristyl Pca?

В Savly има 1 продукта с Myristyl Pca: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Myristyl Pca в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan