Mimosa Ternuiflora Bark Extract

Защита на кожата, успокояващ
● Без риск

Какво е Mimosa Ternuiflora Bark Extract?

Mimosa Ternuiflora Bark Extract е козметична съставка с функция: защита на кожата, успокояващ. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: MIMOSA TENUIFLORA BARK EXTRACT CAS 93685-96-2

Продукти в Savly с Mimosa Ternuiflora Bark Extract (2)

Често задавани въпроси

Какво е Mimosa Ternuiflora Bark Extract?

Mimosa Ternuiflora Bark Extract е козметична съставка с функция: защита на кожата, успокояващ.

Безопасна ли е съставката Mimosa Ternuiflora Bark Extract?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Mimosa Ternuiflora Bark Extract?

В Savly има 2 продукта с Mimosa Ternuiflora Bark Extract: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Mimosa Ternuiflora Bark Extract в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan