Manicouagan Clay

Сърфактант, стягащ, абсорбент
● Без риск

Какво е Manicouagan Clay?

Manicouagan Clay е козметична съставка с функция: сърфактант, стягащ, абсорбент. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: MANICOUAGAN CLAY

Продукти в Savly с Manicouagan Clay (1)

Често задавани въпроси

Какво е Manicouagan Clay?

Manicouagan Clay е козметична съставка с функция: сърфактант, стягащ, абсорбент.

Безопасна ли е съставката Manicouagan Clay?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Manicouagan Clay?

В Savly има 1 продукта с Manicouagan Clay: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Manicouagan Clay в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan