Macadamia Seed Oil Glycereth-8 Esters

Сърфактант
● Без риск

Какво е Macadamia Seed Oil Glycereth-8 Esters?

Macadamia Seed Oil Glycereth-8 Esters е козметична съставка с функция: сърфактант. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: MACADAMIA SEED OIL GLYCERETH-8 ESTERS

Продукти в Savly с Macadamia Seed Oil Glycereth-8 Esters (1)

Често задавани въпроси

Какво е Macadamia Seed Oil Glycereth-8 Esters?

Macadamia Seed Oil Glycereth-8 Esters е козметична съставка с функция: сърфактант.

Безопасна ли е съставката Macadamia Seed Oil Glycereth-8 Esters?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Macadamia Seed Oil Glycereth-8 Esters?

В Savly има 1 продукта с Macadamia Seed Oil Glycereth-8 Esters: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Macadamia Seed Oil Glycereth-8 Esters в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan