Linseed Oil Ascorbate Esters

Защита на кожата, антиоксидант, грижа за кожата
● Без риск

Какво е Linseed Oil Ascorbate Esters?

Linseed Oil Ascorbate Esters е козметична съставка с функция: защита на кожата, антиоксидант, грижа за кожата. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: LINSEED OIL ASCORBATE ESTERS CAS 8001-26-1

Продукти в Savly с Linseed Oil Ascorbate Esters (2)

Често задавани въпроси

Какво е Linseed Oil Ascorbate Esters?

Linseed Oil Ascorbate Esters е козметична съставка с функция: защита на кожата, антиоксидант, грижа за кожата.

Безопасна ли е съставката Linseed Oil Ascorbate Esters?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Linseed Oil Ascorbate Esters?

В Savly има 2 продукта с Linseed Oil Ascorbate Esters: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Linseed Oil Ascorbate Esters в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan