Laurus Nobilis Leaf Extract

Освежаващ, тонизиращ, маскира миризми
● Без риск

Какво е Laurus Nobilis Leaf Extract?

Laurus Nobilis Leaf Extract е козметична съставка с функция: освежаващ, тонизиращ, маскира миризми. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: LAURUS NOBILIS LEAF EXTRACT CAS 84603-73-6

Продукти в Savly с Laurus Nobilis Leaf Extract (1)

Често задавани въпроси

Какво е Laurus Nobilis Leaf Extract?

Laurus Nobilis Leaf Extract е козметична съставка с функция: освежаващ, тонизиращ, маскира миризми.

Безопасна ли е съставката Laurus Nobilis Leaf Extract?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Laurus Nobilis Leaf Extract?

В Savly има 1 продукта с Laurus Nobilis Leaf Extract: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Laurus Nobilis Leaf Extract в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan