Indigofera Tinctoria Extract

Тонизиращ, маскира миризми
● Нисък риск · с ограничения в ЕС

Какво е Indigofera Tinctoria Extract?

Indigofera Tinctoria Extract е козметична съставка с функция: тонизиращ, маскира миризми. По регулацията на ЕС е с нисък риск (с ограничения в ЕС).

INCI: INDIGOFERA TINCTORIA EXTRACT Приложение III на Регламент 1223/2009 CAS 84775-63-3

Защо е за внимание

Разрешено в ЕС само при условия (Приложение III на Регламент 1223/2009): горна граница на количеството, само в определени продукти или с предупреждение на етикета.

Продукти в Savly с Indigofera Tinctoria Extract (1)

Често задавани въпроси

Какво е Indigofera Tinctoria Extract?

Indigofera Tinctoria Extract е козметична съставка с функция: тонизиращ, маскира миризми.

Безопасна ли е съставката Indigofera Tinctoria Extract?

Нисък риск. Разрешено в ЕС само при условия (Приложение III на Регламент 1223/2009): горна граница на количеството, само в определени продукти или с предупреждение на етикета.

В кои продукти има Indigofera Tinctoria Extract?

В Savly има 1 продукта с Indigofera Tinctoria Extract: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Indigofera Tinctoria Extract в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan