Hyssopus Officinalis Extract

Тонизиращ, маскира миризми
● Без риск

Какво е Hyssopus Officinalis Extract?

Hyssopus Officinalis Extract е козметична съставка с функция: тонизиращ, маскира миризми. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: HYSSOPUS OFFICINALIS EXTRACT CAS 84603-66-7

Продукти в Savly с Hyssopus Officinalis Extract (1)

Често задавани въпроси

Какво е Hyssopus Officinalis Extract?

Hyssopus Officinalis Extract е козметична съставка с функция: тонизиращ, маскира миризми.

Безопасна ли е съставката Hyssopus Officinalis Extract?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Hyssopus Officinalis Extract?

В Savly има 1 продукта с Hyssopus Officinalis Extract: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Hyssopus Officinalis Extract в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan