Hydroxypropyltrimonium Inulin

Стабилизатор на емулсията, грижа за косата
● Без риск

Какво е Hydroxypropyltrimonium Inulin?

Hydroxypropyltrimonium Inulin е козметична съставка с функция: стабилизатор на емулсията, грижа за косата. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: HYDROXYPROPYLTRIMONIUM INULIN CAS 205131-94-8

Продукти в Savly с Hydroxypropyltrimonium Inulin (1)

Често задавани въпроси

Какво е Hydroxypropyltrimonium Inulin?

Hydroxypropyltrimonium Inulin е козметична съставка с функция: стабилизатор на емулсията, грижа за косата.

Безопасна ли е съставката Hydroxypropyltrimonium Inulin?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Hydroxypropyltrimonium Inulin?

В Savly има 1 продукта с Hydroxypropyltrimonium Inulin: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Hydroxypropyltrimonium Inulin в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan