Hydrogenated Microcristalline Wax

Стабилизатор на емулсията, сгъстител, свързващ
● Без риск

Какво е Hydrogenated Microcristalline Wax?

Hydrogenated Microcristalline Wax е козметична съставка с функция: стабилизатор на емулсията, сгъстител, свързващ. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: HYDROGENATED MICROCRYSTALLINE WAX CAS 64742-60-5

Продукти в Savly с Hydrogenated Microcristalline Wax (1)

Често задавани въпроси

Какво е Hydrogenated Microcristalline Wax?

Hydrogenated Microcristalline Wax е козметична съставка с функция: стабилизатор на емулсията, сгъстител, свързващ.

Безопасна ли е съставката Hydrogenated Microcristalline Wax?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Hydrogenated Microcristalline Wax?

В Savly има 1 продукта с Hydrogenated Microcristalline Wax: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Hydrogenated Microcristalline Wax в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan