Glyoxyloyl Carbocysteine

Къдрене или изправяне на косата, антистатик
● Без риск

Какво е Glyoxyloyl Carbocysteine?

Glyoxyloyl Carbocysteine е козметична съставка с функция: къдрене или изправяне на косата, антистатик. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: GLYOXYLOYL CARBOCYSTEINE CAS 1268868-51-4

Продукти в Savly с Glyoxyloyl Carbocysteine (3)

Често задавани въпроси

Какво е Glyoxyloyl Carbocysteine?

Glyoxyloyl Carbocysteine е козметична съставка с функция: къдрене или изправяне на косата, антистатик.

Безопасна ли е съставката Glyoxyloyl Carbocysteine?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Glyoxyloyl Carbocysteine?

В Savly има 3 продукта с Glyoxyloyl Carbocysteine: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Glyoxyloyl Carbocysteine в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan