Fragaria Vesca Seed Oil

Омекотител, грижа за кожата
● Без риск

Какво е Fragaria Vesca Seed Oil?

Fragaria Vesca Seed Oil е козметична съставка с функция: омекотител, грижа за кожата. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: FRAGARIA VESCA SEED OIL CAS 84929-78-2

Продукти в Savly с Fragaria Vesca Seed Oil (1)

Често задавани въпроси

Какво е Fragaria Vesca Seed Oil?

Fragaria Vesca Seed Oil е козметична съставка с функция: омекотител, грижа за кожата.

Безопасна ли е съставката Fragaria Vesca Seed Oil?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Fragaria Vesca Seed Oil?

В Savly има 1 продукта с Fragaria Vesca Seed Oil: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Fragaria Vesca Seed Oil в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan